Subsidieregeling DHI open vanaf 15 januari

Wilt u in het buitenland een project uitvoeren, investeren in een onderneming of mogelijke afnemers overtuigen van uw technologie? Dan is de subsidieregeling voor Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsprojecten (DHI) wellicht interessant voor u.

Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsprojecten indienen

De subsidieregeling is open vanaf 15 januari 2019 en u kunt het hele jaar door een aanvraag indienen.

Martijn van der Leest
Martijn van der Leest

Met succes internationaal zakendoen

Heeft u interesse in buitenlandse markten? Wilt u uw internationale ambities naar een hoger niveau tillen? Dan is DHI wellicht interessant voor u.

Met deze subsidie helpt het ministerie van Buitenlandse Zaken Nederlandse bedrijven om met succes internationaal zaken te doen.

Met de DHI subsidieregeling kunt u uw product of technologie demonstreren in het buitenland. Ook kunt u onderzoeken of een investering voor uw onderneming haalbaar is.

Vul eerst de quickscan in

Heeft u een concreet plan? Vul dan eerst deze Quickscan in. Hier wordt getoetst of uw idee binnen de DHI-regeling past. Op basis van het advies besluit u of u een aanvraag indient.

U kunt het hele jaar door subsidie aanvragen. De RVO verwerkt de aanvragen voortaan op basis van 'first come first serve'. Wilt u meer weten over de subsidie DHI? Wij helpen u graag, neem gerust contact met ons op.

Bron: RVO

Geen reacties
Plaats nieuwe reactie

Reageer op:

Annuleren