Agrarisch

Subsidieregelingen voor agrarische ondernemers

De agrarische sector is continu in beweging, waardoor u als agrarisch ondernemer nooit stilzit. U staat telkens weer voor nieuwe uitdagingen. Denk aan het nieuwe Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB), waardoor u zich mogelijk meer gaat bezighouden met duurzame investeringen. Of wellicht staat u een eventuele uitbreiding, verplaatsing, overdracht of zelfs een beëindiging van uw onderneming te wachten. 

Gelukkig zijn er veel verschillende agrarische subsidieregelingen die u een steuntje in de rug kunnen geven. Om u een overzicht te geven hebben wij de regelingen onderverdeeld in:

Klik hieronder op een afbeelding voor meer informatie over de subsidieregelingen. Wilt u gelijk weten voor welke agrarische subsidies u mogelijk in aanmerking komt? Vraag dan een subsidiescan aan. 

Duurzame agrarische subsidies

Agro subsidiescan aanvragen

De subsidiewereld is groot en kan - met zo'n 1500 verschillende regelingen - onoverzichtelijk zijn. Wilt u inzicht in de subsidiekansen die u heeft? Wij kijken graag met u mee voor welke agrarische subsidie(s) u in aanmerking komt. Zo kunt u zich volledig focussen op uw agrarische onderneming!

Vraag een subsidiescan aan door hieronder het formulier in te vullen: