Over ons

Wij zijn Cata subsidieadvies; een bedrijf uit Assen dat gespecialiseerd is in het aanvragen van subsidies. Begin 2000 is onze organisatie opgericht door twee eigenaren in de Drentse plaats Vries (dichtbij Assen). Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardige organisatie en breiden we ons marktgebied steeds verder uit. 

Onze organisatie is onderdeel van de Jong & Laan. Door deze samenwerking wordt de kwaliteit van dienstverlening naar een hoger niveau gebracht. Er is meer kennis ‘in huis’ op onder andere discipline- en brancheniveau: van IT tot scheepvaart en van innovatie tot scholing. Doordat we werkzaam zijn over meerdere vestigingen, staan we dichter bij onze klanten. 

Samen stappen zetten

Vestiging-Enschede-197

Wij helpen u om uw bedrijf te laten groeien, oftewel om het maximale uit uw onderneming te halen. Samen met u bespreken we uw ambities en maken een vertaalslag naar een concreet strategisch plan, waarin wij met u doornemen welke kansen er liggen met betrekking tot subsidies.  

Dit gebeurt aan de hand van een zogenaamde subsidiescan. Wij weten wanneer uw project in aanmerking komt voor subsidie en welke voorwaarden daaraan verbonden zijn. Daarvoor houden we de subsidieregelgeving nauwlettend in de gaten.

Stappen van het subsidietraject

Onze werkzaamheden bestaan voor het grootste gedeelte uit het begeleiden van bedrijven, overheden en instellingen bij het aanvragen en afwikkelen van subsidietrajecten. Wij helpen organisaties om gebruik te maken van de subsidies waar ze voor in aanmerking komen.

Cata kan u begeleiden in het gehele subsidietraject; vanaf de subsidieaanvraag tot en met de afsluiting ervan. Samen doorlopen we de subsidieaanvraag vanaf de oriëntatiefase, naar de indiening en zelfs bij de vaststelling. Hierdoor wordt u in zekere zin ontlast en kunt u de focus houden op uw organisatie en datgene waar u energie van krijgt. 

Subsidiekansen benutten

Minstens drie keer per jaar plannen we samen een moment met u in waarin we eventuele nieuwe subsidiemogelijkheden bespreken. Op deze manier bent u er altijd van verzekerd dat alle subsidiekansen maximaal worden benut.

Subsidieregelingen 

Wij zijn gespecialiseerd in het aanvragen en afwikkelen van verschillende subsidieregelingen. Denk hierbij onder meer aan: 

Eerlijk advies

Een realistisch beeld van de subsidies die u kunt verwachten

Regionaal betrokken

Altijd bij u in de buurt en ook bekend met uw regio

Specialistische kennis

Wij brengen subsidiekansen voor uw specifieke situatie in kaart

Waarom Cata?

Cata subsidieadviseur

Cata onderscheidt zich in een eerlijke en no nonsens instelling. Wanneer een subsidie niet haalbaar is, dan geven we dit ook aan. Zo krijgt u ook geen valse hoop én heeft u niet te maken met onzekerheid bij een verantwoording en/of controle. 

Wij staan dichtbij de klant en stimuleren een laagdrempelige samenwerking. Desalniettemin staat professionaliteit bij ons altijd voorop. Wij gaan op een planmatige manier te werk en geven u (proactief) advies over de subsidiekansen die er liggen voor uw organisatie. 

Denkt u een subsidiabel product of dienst aan te bieden maar heeft u geen idee of en/of hoe u hiervoor in aanmerking kunt komen? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. 

Onze specialisten

Leander Popken
Leander Popken Senior subsidieadviseur Meer over Leander
Ilse Stortelers
Ilse Stortelers Junior subsidieadviseur Meer over Ilse
Esther Petrov
Esther Petrov Subsidieadviseur binnendienst Meer over Esther
Jarno Swijghuizen
Jarno Swijghuizen Subsidieadviseur Meer over Jarno
Paul van den Berg
Paul van den Berg Subsidieadviseur Meer over Paul
Martijn van der Leest
Martijn van der Leest Senior subsidieadviseur Meer over Martijn
Martijn Boerman
Martijn Boerman Subsidieadviseur Meer over Martijn