ESF Duurzame inzetbaarheid

Uw medewerkers duurzaam inzetbaar

Geven medewerkers binnen uw bedrijf aan ontevreden te zijn? Is het ziekteverzuim hoog? Of wilt u weten hoe u uw medewerkers kunt binden en boeien? Laat een externe adviseur onderzoeken op welke wijze u uw medewerkers duurzaam inzetbaar kunt maken en houden. De subsidie ESF Duurzame Inzetbaarheid biedt 50 % subsidie, met een maximum van €12.500 voor de kosten van de adviseur.

Caio Schuurmans
Caio Schuurmans Subsidieadviseur

De subsidie wordt naar verwachting in 2018 en 2019 weer voor enkele weken opengesteld.  We kunnen dan samen met u een aanvraag indienen, waarbij u aangeeft op welke punten u de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers wel zou willen verbeteren. Binnen de advieswerkzaamheden zouden de medewerkers centraal moeten staan. Dit betekent dat onderzoek, advisering en implementatie niet gericht mag zijn op het verbeteren van bedrijfsresultaten.

Caio SchuurmansDoor Caio Schuurmans
personeel - cata subsidieadvies

Per 12 november openstelling ESF duurzame inzetbaarheid

Wilt u de duurzame inzetbaarheid van medewerkers verbeteren? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de ESF duurzame inzetbaarheid. De subsidie kent een openstelling van 12 november tot en met 16 november 2018.

Lees verder
Whitepaper

ESF Duurzame inzetbaarheid

Wanneer u een externe deskundige inschakelt om de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te bevorderen, kunt u hiervoor een subsidie ontvangen.