WBSO

Ontwikkelt u een nieuw product, proces of programmatuur?

Innovatie loont! Ontwikkelt u een nieuw product, proces of nieuwe programmatuur voor uw onderneming? De WBSO biedt uw bedrijf dan veel voordeel. U profiteert direct van de regeling en hoeft niet achteraf op geld te wachten. De continuïteit van de ontwikkeling komt dus niet in gevaar.

Er is een vaste aftrek voor zelfstandigen en voor starters is het subsidievoordeel nog hoger. Ook is het mogelijk om de kosten en uitgaven die u verwacht te besteden aan de bouw van een prototype op te voeren.

Nu wordt er veel over de WBSO geschreven en er zijn veel mogelijkheden om van deze regeling te profiteren. Wij brachten het voor u helder in kaart!

De uiterste datum voor het indienen van een aanvraag voor 2020 is 30 september. U vraagt dan WBSO aan voor het laatste kwartaal van 2020.

Profiteer van de WBSO

Is uw project geschikt? Wat zijn de voorwaarden? Welk voordeel kunt u behalen? En wat heeft de innovatiebox hiermee te maken?

Lees meer

Hier ziet u precies welke stappen u moet doorlopen om de WBSO succesvol aan te vragen.

Lees meer

3 populaire artikelen om uw voordeel mee te doen

Blog
5 Tips voor optimaal gebruik van de WBSO
Lees meer
Blog
Komt mijn project in aanmerking voor de WBSO-regeling?
Lees meer
Blog
5 Tips voor een simpele administratie bij subsidieprojecten
Lees meer

Kunt u profiteren van de WBSO?

Wilt u weten of uw project in aanmerking komt voor de WBSO? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we samen uw situatie en of de WBSO u ook voordeel oplevert!